Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

6D Lipolézer – Az újdimenziós műtét nélküli zsírbontás

A lipolézer eljárás az orvos-esztétika legújabb innovációja, amely a zsírsejtek célzott és hatékony bontását teszi lehetővé

Az új Belize 6D lipolézer technológia pedig egy új dimenzióba emeli a zsírbontást

Az új Belize 6D lipolézer technológia pedig egy új dimenzióba emeli a zsírbontást

Ez a legújabb és leghatékonyabb lipolézer készülék a piacon, amely lenyűgöző eredményeket nyújt

A 6D Lipolézer technológia

A 6D Lipolézer egy olyan fejlett technológia, amely hat különböző hullámhosszon és mélységben működik. Ez a csúcstechnológia tökéletesen képes bontani a zsírsejteket, és a legjobb eredményeket nyújtja minden testalkattal és zsírlerakódással küzdő személy számára.

A lipolézer kezelés során a lézerfény a bőrön keresztül hatol a zsírszövetekbe, és apró pórusokat hoz létre. Ezáltal a zsírsejtek tartalma kiürül a sejtközötti térbe, és a zsírsejtek mérete jelentősen csökken. A zsírsejtekben tárolt zsír vízként, trigliceridekként és szabad zsírsavakként távozik, amit a nyirokrendszer elszállít.

A lipolézer technológia több hullámhosszon dolgozik, amelyek különböző hatásokat váltanak ki a bőrben és a zsírsejtekben.

Az alacsonyabb hullámhosszak feszesítik a bőrt, míg a magasabb hullámhosszak serkentik a sejtek anyagcseréjét. Ezáltal a lipolézer kezelés nemcsak a zsírsejtek bontására szolgál, hanem javítja az általános bőrminőséget és fiatalosabb megjelenést eredményez.

Lipolézer kezelés előnyei

A lipolézer kezelés számos előnnyel jár az alakformálás területén:

Gyors és hatékony: A lipolézer technológia gyors és hatékony eredményeket nyújt, már néhány kezelés után is észrevehető változást eredményezve.

Feszesítés: Az 6D lipolézer innovatív technológiája lehetővé teszi a zsírszövet kezelését különböző mélységekben, így látványosabb és gyorsabb eredményeket érhetünk el a bőr feszesítésében.

Csökkent zsírréteg: A lipolézer technológia stimulálja a zsírsejteket, hogy kibocsásszák a zsírt és más anyagokat, ezáltal a zsírréteg mélysége akár 30%-kal csökkenhet.

Fájdalommentes: A lipolézer kezelés fájdalommentes és biztonságos, nem igényel érzéstelenítést vagy hosszú lábadozási időt.

Méregtelenítés: A lipolézer kezelés serkenti a vér- és nyirokkeringést, valamint aktivizálja a sejteket, ezáltal elősegíti a méregtelenítést és az anyagcsere folyamatokat.

A lipolézer kezelés területei

A lipolézer kezelés területei

A lipolézer kezelés számos problémás területen alkalmazható, beleértve:

Has, Csípő, derék, Combok, térd, Nyak/toka, Fenék, Felkarok, Férfi mell és még sorolhatnám.

Lipolézeres kezelés menete

A lipolézeres kezelés során a vendég kényelmesen fekszik, míg a lézeres készülék a munkát végzi. A kezelések időtartama 30 perc, és általában 6-9 kezelés ajánlott a legjobb eredmények eléréséhez. A kezelések között legfeljebb 72 óra telhet el, hogy elkerüljük a zsír vissza-tárolódását.

Fontos megjegyezni, hogy a lipolézer kezelés hatékonyságának fokozása érdekében ajánlott egészséges étrendet követni, rendszeresen mozogni és elegendő folyadékot fogyasztani. Ez segít a zsír eltávolításában és a tartós eredmények elérésében.

Lipolézeres kezelés eredményei

A lipolézer kezelés már néhány alkalom után észrevehető változást eredményez. Az eredmények hosszú távon is fennmaradnak, különösen akkor, ha az egészséges életmódot fenntartjuk. A rendszeres lipolézer kezelések növelik a hatékonyságot és hozzájárulnak az alakformálás sikeréhez.

A 6D Lipolézer technológia újdonságai

A 6D Lipolézer technológia a legújabb fejlesztés a lipolézer területén. Az innovatív technológia hatékonyan és biztonságosan bontja a zsírsejteket, és lenyűgöző eredményeket nyújt. A 6D dimenzióban ható lipolézer készülék a legújabb trend a nem műtéti zsírbontás területén.

Összegezve a fent leírtakat

A 6D Lipolézer technológia forradalmasítja a zsírbontás területét, lehetővé téve a hatékony és biztonságos alakformálást. A lipolézer kezelés gyors eredményeket nyújt, fájdalommentes. A 6D Lipolézer készülék a legújabb és leghatékonyabb a piacon, így érdemes kipróbálni, ha hatékony és biztonságos zsírbontást szeretnél elérni.

  • gyors,zsír és súlycsökkentés
  • bőrfeszesítés
  • körméret csökkentés
  • nyirokrendszer serkentés
  • kíméletes
  • látványos
  • mellékhatás és kockázatmentes
  • javítja és gyorsítja az anyagcserét

Találkozz a legújabb dimenzióval a lipolézeres kezelésben, és élj álmaid testével!

Várlak szeretettel szalonomban: Ildi