Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus

Rólam

Munka és szenvedély

Dr. Bognárné Szabó Ildikó vagyok, a Te kozmetikusod.

Azon kívül, hogy a munkám hivatásom, szenvedélyem és hobbi is egyben, úgy vallom, hogy minden vendég és arcbőr egyedi kezelést érdemel.

Ennek alapján egyéni protokollt állítok össze a kitűzött cél eléréséhez. Szolnokon található szalonomban klasszikus és modern kozmetikai eljárások és az alakformálás egyszerre harmonikusan megférnek egymás mellett.

Büszke vagyok arra, hogy széleskörű, a legmodernebb elektrokozmetikai gépparkkal és professzionális termékekkel rendelkezem, valamint az új trendeknek megfelelő kiszolgálással várok minden hölgyet és urat, aki szépülni vágyik.

A kozmetikus szakmámban nagyon fontosnak tartom a jól felkészült szakmai hozzáértést, amit az ország egyik neves kozmetikai iskolájának sikeres elvégzése és számos továbbképzés orvos-kozmetológiai központokban garantál.

Mindig törekszem a magas színvonalú szakmai kiszolgálásra, ezért az országban elsőként sajátítom el az új eljárásokat és vásárlok hatékony elektrokozmetikai gépeket.

Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus. Szolnok

Kiemelkedően lényegesnek tartom munkámban a vendégekkel való jó, bizalmi viszony kialakítását, hiszen feladatom és célom, hogy nálam valóban királynőnek és királynak érezze magát a vendég.  

Szívesen jöjjön egy olyan helyre, ami nemcsak a környezetében esztétikus, igényes, de maximálisan vendégorientált is.

Keress engem bizalommal

Dr. Bognárné Szabó Ildikó

Individual Beauty szalon

%

Visszatérő Vendégeim

%

Ügyfél elégedettség

%

Eredményesség