Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

SZALON ETIKETT

 

Bejelentkezés: bejelentkezni a +36 30 529 3058-as telefonszámon, Messenger

segítségével, vagy a szalonban személyesen lehetséges.

Nyitvatartás: időpont foglalás szerint, előre egyeztetett módon, alkalmanként szombaton is.

Mi történik, ha eljössz a kozmetikai szalonomba:

Bejelentkezéskor minden esetben elkérem a telefonos elérhetőséged, illetve megbeszéljük, hogy mire szeretnél időpontot kérni.  Amikor először megérkezel hozzám:

  • az előtérben köszöntelek, ahol lesz lehetőséged a kinti cipődet benti papucsra cserélni és kabátot, táskát elhelyezni.
  • Arckezelések esetén minden esetben először „megismerkedek” a bőröddel, egy rövid bőrdiagnosztika keretén belül. Átbeszéljük azt is, hogy mire vágysz, mi a célod a kezelések terén.
  • Ezt követően elmondom neked az ehhez a célhoz való eljutási lehetőségeket. Beszélek a kiválasztott kezelésről, az esetlegesen felhasznált elektrokozmetikai gépekről.
  • Amennyiben a kezelés megkívánja, Beleegyező nyilatkozatot töltünk ki mindketten.
  • Beleegyező nyilatkozat szükséges minden invazív kezeléshez: Thermage Rf arckezelés, Lézeres Carbon kezelés, Lézeres tetoválás eltávolítás, Lézeres körömgomba kezelés, Füllyukasztás, Sminktetoválás, Mezopen kezelések, Hydrapen kezelések, Meso-injektor kezelések

Ha beleegyezel, a kezelés előtt készítünk egy „Előtte” fotót, hogy hitelesen vállalhassuk az „Utána” fotót, illetve te is lásd a különbséget.

Munkafolyamat a kezelési protokoll szerint:

Én a kezelések alatt is folyamatosan tájékoztatlak, hogy éppen mi történik veled, mi lesz a következő lépés, éppen mit csinálok.
Ez nagy segítséget jelent neked abban, hogy megértsd a bőröd működését, illetve tudd azt is, hogy az otthoni ápoláshoz mire lesz szükséged, miket kell betartanod.
A kezeléseket követően elkészítem az „Utána” fotót, különös tekintettel a kúraszerű-kezelésekre.
Arckezelések után fogsz kapni tőlem egy javaslatot az otthoni ápolásra, és a bőröddel, bőrtípusoddal való bánásmódra vonatkozóan.
Amennyiben lehet, célszerű még itt egyeztetni a szükséges következő időpontot.

Időpont lemondás:

Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami és nem tud eljönni a lefoglalt időpontjára.
Ilyen esetben kérlek minél előbb, de lehetőség szerint 2-3 nappal előbb jelezd lemondási szándékod és egyeztetünk egy másik, alkalmas időpontot.
Természetesen én is így járok el, ha nekem jön közbe valami halaszthatatlan.

Betegség miatti lemondás:

Szalonomban kifejezetten figyelek a higiéniára, ezért kérlek, ha a legcsekélyebb tüneteit érzékeled magadon a betegségnek, jelezd ezt az időpontod előtt a fentiek szerint és gyógyulásod után keresünk egy másik, alkalmas időpontot.

Szalonom miliője az igényes, letisztult eleganciát képviseli. Állapotának és állagának, higiéniájának megőrzése miatt váltócipőt, papucsot használunk a szalonban.
Megkérlek, hogy utcai cipőben te is csak az előtérbe gyere be.

Kisállat és kísérő:

Szalonomba az üzlet higiéniája miatt kisállatok nem hozhatók be.
Amennyiben kísérővel érkeznél, aki a kezelés teljes időtartama alatt a szalonban marad, erről előre egyeztessünk. Néhány kivételes esettől eltekintve – kiskorú kezelése szülő jelenlétében, stb – megkérlek, hogy ne hozz magaddal kísérőt. Mindennemű kozmetikai kezelés egy bizalmi dolog, ami egyben az én munkám, ahol szeretek csak a vendégre figyelni, vele foglalkozni.

Kéréseim:
A kezelések alatt megkérlek, hogy a lehető legkevesebb mértékben használd mobiltelefonodat, mivel célom az, hogy maximális nyugalomban és odafigyelésben legyen részed. Kezelések alatt kérlek ne rágózz, amennyiben lehet smink nélkül érkezz.

A szalonból való távozás után reklamációt nem fogadok el, így kérlek még a helyszínen jelezd, ha bármi kifogásod van, illetve valamivel nem vagy elégedett.

Mindenki, aki a szalonomba bejelentkezik és igénybe vesz bármilyen szolgáltatást, tudomásul veszi, elfogadja és betartja a fenti házirendet.

Köszönettel: Individual Beauty szalon. Dr. Bognárné Szabó Ildikó. Kozmetikus

 

LEGKERESETTEBB KOZMETIKAI KEZELÉSEK

Gépi arckezelések, Hajkezelés, Speciális kezelések, Testkezelések, Hyaluronsavas ajakfeltöltés hideg UV fénnyel, LbNHyaluronpen ajak-, és ráncfeltöltés, Savas hámlasztás, Tisztító kezelések, Lézeres körömgomba kezelés, BB GlowTreatment, Sminktetoválás, Tetováláseltávolítás, 1-3D szálas műszempilla hosszabbítás, Lash Lift Pro-Szempilla Lifting, Szemöldök, szempilla – formázás és tartós festés, Szőrtelenítés, SHR villanófényes tartós szőrtelenítés, Sminkek, Fül- orr- és köldöklyukasztás

 

INDIVIDUAL BEAUTY SZALON

DR. BOGNÁRNÉ SZABÓ ILDIKÓ KOZMETIKUS