Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

Ismerd meg a zsíros bőr megfelelő ápolását!

Te sem vagy elégedett az arcbőröddel, mert zsíros, fénylik, és gyakran jelennek meg rajta mitesszerek és pattanások?

Hogy csökkenteni tudjad a faggyútermelést, a zsírosságot, és hogy arcod mattabb lehessen, ahhoz megfelelően kell ápolnod a bőrödet

Te sem vagy elégedett az arcbőröddel, mert zsíros, fénylik, és gyakran jelennek meg rajta mitesszerek és pattanások?

Hogy csökkenteni tudjad a faggyútermelést, a zsírosságot, és hogy arcod mattabb lehessen, ahhoz megfelelően kell ápolnod a bőrödet. Tisztában kell lenned azzal, hogy mi a jó a zsírosodásra, pattanásokra hajlamos arcbőr számára.

Az otthoni ápolás mellett az is nagyon fontos, hogy megtaláld azt a kozmetikust, aki szakszerűen és körültekintően tudja kezelni zsíros bőrödet: az Individual Beauty kozmetikai szalon Szolnokon ebben is segít Neked!

A zsíros bőrnek több hátránya is van

A túlzott faggyútermelés miatt túlságosan fénylik az arcod, a pórusok rendszerint ki vannak tágulva, és sokkal könnyebben alakulnak ki pattanások, mint normál vagy száraz bőr esetében.

Ha zsíros az arcbőröd, akkor ezeket már Te is megtapasztalhattad. Viszont ne ess kétségbe, arcbőröd ettől még kezelhető, és a megfelelő ápolással és egy jó kozmetikussal rengeteget lehet segíteni a zsírosságán! Lássunk is néhány hasznos tippet, amely Neked is jól jöhet, ha zsíros a bőröd!

Elsőként nézzük a tisztítást

Ez minden típusnál elengedhetetlen. A zsíros bőrt azonban gyakrabban kell tisztítani a nagy mennyiségű faggyútermelés miatt. Reggel és este tisztítsd, de testmozgás után is! Ez azért szükséges, mert az izzadság még jobban kedvez a faggyútermelésnek, és ezt meg kell akadályozni.

Ezen kívül a heti egyszeri bőrradírozás is jó hatással van a bőrödre, hiszen ez egyfajta mélyebb tisztítást végez, és segít az elhalt hámsejtek eltávolításában is.

Mindenképpen építsd be arcápolási rutinodba a bőrradírozást!

A mindennapos otthoni tisztításon kívül időnként kozmetikusi arctisztításra is szükséged van: ez segít abban, hogy a bőr mélyebb rétegei is megtisztuljanak, hogy minden láthatatlan szennyeződés is eltűnhessen.

A pattanások kialakulásához az elzáródott pórusok is hozzájárulnak, így ezeket ki kell tisztítani. Az Individual Beauty szalonban szakszerű arctisztítást kapsz, bőröd megújul!

Az arctisztításon és a bőrradírozáson kívül a másik legfontosabb dolog a hidratálás. Ne hidd azt, hogy a zsíros bőrnek nincsen szüksége erre!

Ez egy tévhit!

A Te bőrödet is kell hidratálni. Arra figyelj, hogy zsíros bőrre kifejlesztett kozmetikumokat használj, melyek gyorsan beszívódnak a bőrbe.

Arckrémnél sem mindegy, hogy milyen fajtát használsz. Ekkor is olyat kell választanod, ami zsíros bőrre való, hiszen, ha erre nem figyelnél, és például száraz bőrűeknek valót vennél, azzal bőröd állapota még rosszabbra fordulhat.

Zsíros bőröd különleges bánásmódot igényel. Figyelni kell rá, és így megelőzhetőek a pattanások, a túlzott fénylés.

Már pattanások, akne fedi az arcodat?

Ez a probléma tipikusan a zsíros bőrhöz köthető, ebben az esetben alakul ki a leggyakrabban.

Ha nem sikerült őket megelőzni, akkor sincs semmi baj, hiszen eltüntethetők! Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Szolnokon legyőzheted a pattanásokat!

Ahhoz, hogy ezek a kellemetlenségek eltűnjenek az arcodról, egy profi kozmetikushoz kell fordulnod. Bőröd újra sima lesz, faggyútermelése csökkenni fog, ha Te is a minőségi segítséget választod Szolnokon. Jelentkezz be az Individual Beauty szalonba és felejtsd el örökre a pattanásokat és a mitesszereket!

Most már láthatod, hogy a zsíros bőr problémái is kezelhetők, nagyon könnyedén. Neked csak annyi a dolgod, hogy figyelsz az otthoni egyszerű ápolásra, és rendszeresen elmész kozmetikushoz.

A professzionális ápolástól arcbőröd teljesen más lesz, sokkal szebb, mint előtte!

Arcbőröd egy szakmailag magas színvonalú, kényelmes környezetű szalonban van a legjobb kezekben: az Individual Beauty szalonban Szolnokon!