Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

Alakítsd át testedet a Belize SuperV PRO Velaslim-el Szolnokon

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik a hatékony, komplex testkezelésekre, melyek gyors és látványos eredményeket képesek elérni

A Belize SuperV PRO Velaslim gép éppen ezt a kihívást képes teljesíteni, egyesítve az alakformálás, a bőrfeszesítés és a cellulitkezelés legkorszerűbb technológiáit

Szolnokon az Individual beauty szépségszalonban egyre népszerűbbé válik ez a többfunkciós készülék, mely révén ügyfeleink kívánságait is sikeresen megvalósíthatjuk.

A Belize SuperV PRO Velaslim gép technológiái

A Belize SuperV PRO Velaslim gép technológiái

A Belize SuperV PRO 5in1 gép egy valódi csúcskategóriás készülék, mely öt különböző, egymást kiegészítő technológiát ötvöz a tökéletes eredmények elérése érdekében.

Ezek a következők:

Kavitáció

A kavitációs technológia a mélyen elhelyezkedő zsírrétegek célzott lebontását teszi lehetővé. Speciális ultrahangos hullámok segítségével a zsírsejteket apró részecskékre bontja, melyek aztán a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

Vákuum

A vákuummal végzett kezelés a bőr feszességét és tónusát javítja. A vákuum hatására a zsírsejtek burka áteresztővé válik, így a lebontott zsír könnyebben távozhat a szervezetből. Emellett a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket is, tovább fokozva a bőr feszességét.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvenciás energiával végzett kezelések elsősorban a bőr feszesítését célozzák. A felmelegedett fibroblaszt sejtek fokozzák a kollagéntermelést, elősegítve a bőr rugalmasságának és feszességének javulását. Emellett a felszíni zsírsejteket is célozza, így hatékony a cellulitkezelésben is.

Infravörös lézer

A 940 nanométeres infravörös lézer előmelegíti a bőrt, csökkentve annak ellenállását. Így az ezt követő rádiófrekvenciás energiabevitel mélyebben tud behatolni a szövetekbe, fokozva a mikrocirkulációt és a tápanyagellátást.

Görgős technika

A speciális kialakítású görgők átmozgatják a kezelt területeket, elősegítve a felmelegedést és a hatóanyagok jobb felszívódását. A görgők forgási sebessége szabályozható, lehetővé téve a kezelés testre szabását.

Miért a Belize SuperV PRO Velaslim Szolnokon?

A Belize SuperV PRO Velaslim gép számos előnnyel rendelkezik, melyek révén kiemelkedhetünk a megyében a versenytársak közül:

Többfunkciós képességek

Az 5 integrált technológia lehetővé teszi, hogy a készülék egyszerre vegye fel a harcot a fölösleges zsírpárnákkal, a cellulittal és a bőr petyhüdtségével. Így egyetlen géppel nyújtható komplex testkezelés.

Egyedi kezelőfejek

A gép 4 különböző méretű kezelőfejjel rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy minden testrész kényelmesen és hatékonyan kezelhető legyen. Különlegessége a dupla kavitációs fej, mely extrém erős zsírbontást tesz lehetővé.

Látványos eredmények

A Belize SuperV PRO Velaslim akár egyetlen kezelés után is látható eredményeket produkál, legyen szó karcsúsításról, cellulitcsökkentésről vagy bőrfeszesítésről. Ez a gyors hatékonyság kiemelkedővé tesz minket a versenytársak között.

Arckezelésre is alkalmas

A készülék vákuumos-rádiófrekvenciás kezelőfeje lehetővé teszi az arc- és szemkörnyék feszesítését is. Így a testkezelések mellett arcfiatalítás is végezhető vele.

Kinez ajánljuk a Belize SuperV PRO Velaslim kezelést Szolnokon?

A Belize SuperV PRO Velaslim kezelés Szolnokon és környékén különösen hasznos lehet az alábbi célcsoportok számára:

-Akik feszesebb, karcsúbb testet szeretnének
-Akik meg akarnak szabadulni a narancsbőrtől
-Akik javítani szeretnének a testkontúron, akár zsírleszívás utáni korrekcióra is
-Akik gyors, látványos eredményeket várnak el
-Akik szeretnének hatékonyan zsírt bontani
-Akiknek a stria halványítására is szükségük van

A Belize SuperV PRO 5in1 gép egyedülálló módon képes egyszerre megoldani ezeket a problémákat, így kiváló választás mindazok számára, akik komplex testkezelésre vágynak.

A Belize SuperV PRO Velaslim kezelés menete Szolnokon

A Belize SuperV PRO Velaslim kezelés Szolnokon a következő lépésekből áll:

Konzultáció és célmeghatározás: A kezelés megkezdése előtt részletes konzultáció történik, melynek során felmérjük az ügyfél igényeit és célkitűzéseit. Ennek alapján állítjuk össze a legoptimálisabb kezelési tervet.

Előkészítés: A kezelt területet alaposan megtisztítjuk és előkészítjük a kezelésre. Erre azért van szükség, hogy a hatóanyagok és a technológiák minél jobban tudjanak hasznosulni.

Kavitációs-vákuumos zsírbontás: A kezelés a kavitációs-vákuumos fázissal kezdődik, mely a mélyebb zsírpárnák célzott lebontását végzi. A kavitációs hullámok és a vákuum együttes hatása révén a zsír könnyen eltávolítható a szervezetből.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés: Ezt követően a rádiófrekvenciás energiabevitel következik, mely a bőr feszességét és rugalmasságát javítja. A felmelegedett fibroblaszt sejtek fokozzák a kollagéntermelést, visszaadva a bőr feszes, fiatalos megjelenését.

Infravörös lézer előmelegítés: Az infravörös lézer előmelegíti a kezelt területet, csökkentve annak ellenállását. Így a későbbi rádiófrekvenciás energiabevitel mélyebben tud behatolni a szövetekbe, fokozva a mikrocirkulációt és a tápanyagellátást.

Görgős technika: A speciális kialakítású görgők átmozgatják a kezelt területeket, elősegítve a felmelegedést és a hatóanyagok jobb felszívódását. A görgők forgási sebessége szabályozható, lehetővé téve a kezelés testre szabását.

Utókezelés és tanácsadás: A kezelés végén javaslatokat adunk a további otthoni ápolásra, hogy az elért eredmények minél tovább megmaradjanak. Emellett szakmai tanácsokkal is ellátjuk ügyfeleinket.

A Belize SuperV PRO Velaslim kezelés előnyei Szolnokon

A Belize SuperV PRO Velaslim kezelés számos előnnyel rendelkezik Szolnokon

-Komplex, 5 technológiát egyesítő testkezelés
-Látványos és gyors eredmények akár egyetlen kezelés után
-Célzott zsírbontás a mélyebb rétegekben
-A bőr feszességének és rugalmasságának javítása
-Cellulitcsökkentés és narancsbőr-mentes, sima kontúrok
-Arcfiatalítás is végezhető a vákuumos-rádiófrekvenciás funkcióval
-Testre szabható kezelési paraméterek a görgős technikának köszönhetően
-Magas hatékonyság és gyors, látványos eredmények

Mindezek révén a Belize SuperV PRO Velaslim gép kiváló választás mindazok számára, akik komplex testátalakításra vágynak Szolnokon.

Miért válaszd a Belize SuperV PRO Velaslim kezelést Szolnokon?

A Belize SuperV PRO Velaslim gép Szolnokon és környékén azért jelent kiemelkedő választást a testátalakítás terén:

-Komplex, 5 technológiát egyesítő kezelés a tökéletes eredményekért
-Gyors és látványos változások akár egyetlen alkalom után
-Célzott zsírbontás, bőrfeszesítés és cellulitcsökkentés
-Arcfiatalítási lehetőség is a vákuumos-rádiófrekvenciás funkcióval
-Testre szabható kezelési paraméterek a görgős technikának köszönhetően
-Kedvező csomagárak a rendszeres kezelésekhez

Ha Szolnokon vagy a környékén szeretnéd átalakítani tested és bőröd, a Belize SuperV PRO Velaslim gép kiemelkedő választás lehet számodra.

Fordulj hozzánk bizalommal, és indítsd el a változást!