Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

Fölösleges zsírpárnák? Cellulit? Bőr petyhüdtség? Van megoldás!

5in1 Multifunkciós Velaslim multifunkciós dupla kavitációs alakformáló kezelés Szolnokon!

5in1 Multifunkciós Velaslim multifunkciós dupla kavitációs alakformáló kezelés Szolnokon!

Előnyei és kezelhető problémák

Ez a csúcskategóriás alakformáló gép egy forradalmi eszköz a szépségiparban, amely a legújabb technológiákat ötvözi, hogy hatékonyan kezelje a leggyakoribb testi problémákat, mint például;

-körfogat csökkenés
-zsírbontás
-bőrfeszesítés
-stria kezelés
-narancsbőr csökkentés

Ez a multifunkciós alakformáló kezelés egyedülálló kombinációt kínál, amely lehetővé teszi, hogy az Individual Beauty szalon széles körű kezeléseket nyújthasson a vendégeiknek.

Az alakformáló kezelés előnyei

Kavitáció: A kavitációs technológia segítségével a zsírsejtek membránjai megrepednek, így a zsír távozhat a sejtekből, és a szervezet természetes úton kiürítheti azt.
Vákuum: A vákuum segít a bőr alatti szövetek mozgatásában, ezáltal javítva a vérkeringést és elősegítve a méreganyagok távozását.
Rádiófrekvencia: A rádiófrekvenciás hullámok felmelegítik a bőr mélyebb rétegeit, serkentve a kollagén termelődését, ami feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.
Infravörös lézer: Az infravörös lézer csökkenti a bőr ellenállását, így az RF energia mélyebben hatolhat be a szövetekbe, serkentve a mikrocirkulációt.

A készülék előnyei

-4 különböző méretű kezelőfej, hogy minden testrészt kényelmesen kezelni tudjunk
-1 db kavitációval kombinált vákuumos kezelőfej
-zsírbontás és cellulit kezelés egy gépben
-Látható eredmények akár egy kezelés után is
-Testkezelések mellett még arckezelésre is kiválóan alkalmazható


Kezelhető problémák:

Cellulit: A gép technológiái kombinációjával a cellulit láthatóan csökkenthető.
Bőr petyhüdtsége: A rádiófrekvencia és a vákuum együttes hatására a bőr feszesebbé és élettel telibbé válik.
Zsírpárnák: A kavitációval és a vákuummal kombinált kezelések segítségével a zsírpárnák mérete csökkenthető.
Striák és ráncok: A bőr feszesebbé válásával a striák és a ráncok is halványodnak.


Az alakformáló gép használata során már egy kezelés után is látható eredményeket érhetünk el, ami nem csak a vendégeknek, de nekünk is nagyon fontos. A különböző méretű kezelőfejeknek köszönhetően a gép testkezeléseken túl arckezelésre is kiválóan alkalmazható, így egy géppel többféle problémát is kezelhetünk.

Összességében a 5in1 Multifunkciós Velaslim alakformáló gép egy kiváló megoldás azok számára, akik megoldást keresnek az alábbi problémákra:

körfogat csökkenés, zsírbontás, bőrfeszesítés, stria kezelés, narancsbőr csökkentés,

A gép által kínált technológiák és kezelési lehetőségek széles skálája biztosítja, hogy minden vendég számára megtalálható legyen a megfelelő kezelési forma.

Mire alkalmazható a rádiófrekvencia?

A rádiófrekvencia a szépségiparban elsősorban a bőr feszesítésére használatos. A kezelés során a rádiófrekvenciás hullámok felmelegítik a bőrt és a bőr alatti szöveteket, ami serkenti a kollagén termelését és erősíti a meglévő rostokat.

Ennek eredményeként a bőr feszesebbé, ruganyosabbá és élettel telibbé válik. A rádiófrekvenciás kezelés hatékonyan alkalmazható a zsírpárnák csökkentésére, a narancsbőr (cellulit) mérséklésére, valamint az arc és a test bőrének feszesítésére is.

Mire jó a vakuum a szépségiparban?

A vákuum technológia számos előnyt kínál a szépségiparban. Itt van néhány főbb felhasználási terület:

-A vákuum segítségével javítható a vérkeringés, lazíthatók a kötőszövetek és az izomszövetek, ami elősegíti a bőr egészségét és megjelenését.
-A vákuumos kezelésekkel formálható és növelhető a fenék területe, ami esztétikai célokat szolgál.


A vakuum kezelés nemcsak esztétikai előnyt nyújt, hanem hozzájárul a bőr egészségéhez és a jólét érzéséhez is. A vákuum technológia hatékonyan alkalmazható a bőr feszességének növelésére, a cellulit csökkentésére, és általánosan a testkontúrok formálására.