Individual Beauty Szalon | Szolnok, Kápolna út 12. I. emelet

+36 30 529 3058

Miért szükséges időnként kozmetikussal tisztíttatni arcbőrünket?

Bőrtípustól függően, körülbelül 1-3 havonta van szükség arra, hogy professzionálisan, kozmetikus által legyen megtisztítva az arcbőröd. Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken erre is lehetőséged van

Te is egészséges, szép arcbőrre vágysz? Mitesszerek, pattanások keserítik meg a mindennapjaid?

A probléma a nem megfelelő tisztításban is keresendő

 

De ez alatt ne arra gondolj, hogy minden egyes reggel és este kozmetikusak kellene elvégeznie az arcápolásodat!

Bőrtípustól függően, körülbelül 1-3 havonta van szükség arra, hogy professzionálisan, kozmetikus által legyen megtisztítva az arcbőröd.

Az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken erre is lehetőséged van.

De miért is van erre szükség, miért nem elegek a mindennapos, otthoni praktikák?

Ez azért van, mert a kozmetikus egy képzett szakember, aki pontosan tudja, hogy hogyan kell kezelni egy pattanásos, száraz, vagy éppen zsíros bőrt.

A kozmetikus termékei és módszerei nagy valószínűséggel eltérnek azoktól, amiket Te alkalmazol, a kezelésnek más hatásai vannak, mint egy sima arctisztításnak, ezért sem kell túl gyakran igénybe venni, viszont nem szabad elhanyagolni, hiszen ezzel rengeteget tehetsz arcbőröd szépségéért.

Ez hozzátartozik ahhoz, hogy bőröd ápolt és igényes lehessen. Nagyon fontos, hogy Te is élj ezzel a lehetőséggel! Ha pattanásokkal küzdesz, a tisztító kezelés után sokkal kevesebb lesz arcbőrödön.

Ez a kezelés minden korosztály számára szükséges, hiszen mindenki arcán tapadnak meg szennyeződések a mindennapok során.

A környezeti hatások miatt a pórusokba belerakódik a por, a piszok, így azok később faggyúval és baktériumokkal keverednek, ezáltal alakulhatnak ki a mitesszerek és a pattanások.

Ezek a szennyeződések gyakran szabad szemmel nem is láthatók, pedig ott vannak az arcodon.

Ez egyáltalán nem hangzik jól. Szeretnél ezektől megszabadulni?

Tisztíttasd arcodat 1-3 havonta az Individual Beauty szalonban Szolnokon, kerüld el a pattanások kialakulását! Ne hagyd, arcbőröd pórusait eltömítsék a szennyeződések.

Mi történik a tisztító kezelés alatt?

Ekkor a kozmetikus szakszerűen eltávolít minden szennyeződést, az elhalt hámréteget, megszabadítja a bőrt a baktériumoktól, a zsíroktól, az izzadságcseppektől. Alapvetően a lépései a következők: Elsőként a bőr letisztítása történik meg, majd a peelingezés következik.

Ezután a szakember tonizálja, és felpuhítja a bőrt, hogy után könnyebb legyen a nyomkodás. Ne félj, ez nem fájdalmas! Ezután pedig az utolsó fázisok következnek: a fertőtlenítés, a kinyitott pórusok összehúzása, majd végül, ami sosem maradhat el, a bőr táplálása és a hidratálása.

Másként működik a tisztító kezelés a különböző korosztályok és bőrtípusok számára. Ez érthető, hiszen bőrünk folyamatosan változik az idő múlásával, és a különféle bőrtípusok is mindig eltérő kezelésmódokat igényelnek.

Például, egy tinédzser számára, akinek fiatal és feszes a bőre, kevésbé összetett a kezelés. Ám ha pattanásokkal, vagy aknéval küzdesz, ami ebben az időszakban nagyon gyakori, akkor a tisztító kezelés még kiegészülhet savas hámlasztással is.

Erre azért van szükség, hogy a problémás bőr újra egészséges lehessen, melyhez nem elég csupán a szakszerű tisztítás.

30 év felett is máshogy néz ki az eljárás.

Ilyenkor már csökkent a bőr kollagéntermelése, talán már az első apróbb ráncok is megjelentek. Ilyenkor a tisztító kezelés mellett a vendég arcbőrébe gépi hatóanyag is bevitelre kerül, és hatóanyagos arcmasszázsban is része lesz.

Ezeknek az együttes erejével érhető el az egészséges, szép, feszes bőr. Ne hanyagold el arcbőröd! Jár neki a professzionális tisztító kezelés. Az eldugult pórusokat ki kell tisztítani.

Ugye Te sem szeretnél piszkos arccal élni?

Távolíttasd el a nem látható szennyeződéseket az Individual Beauty szalonban Szolnokon! Szalonunkban a legmagasabb szakértelem és odafigyelés vár!

Ebből a lépésből csak előnyöd származik.